Konveier pitsaahi Gaasiga: 1,0 x 1,3 m

4440

Tootlikkus capacity tunnis: 30 pizzale alates 30 cm

*Tarneaja teada saamiseks
võta meiega ühendust
Võta ühendust
Tootekood: DPZ3030G Kategooria:

Kirjeldus

Märkus

  • When first turning on the oven, heat it slowly. Increase the temperature by 50 °C every 30 minutes until a temperature of 300 °C is reached. With the uks open, maintain a temperature of 300 °C for four tundi

Disain

  • Professional seade for staff costs savings
  • For 30 pizzale in /hrs. of Ø 300 mm
  • Maksimaalne energiasääst tänu tippkvaliteediga isolatsioonile
  • Valgustus
  • Varustatud ohutustermostaadiga
  • Digitaalne displei
  • Programmable baking time
  • Patented system for a cool external housing
  • Kõrge jõudlus koos madalamate kuludega (keskkonnasõbralik)
  • Kerge puhastada
  • All DPZ conveyer ovens can be raised
  • Lihtne kasutada

Kvaliteet

  • Valmistatud roostevaba terasest

Küpsetuskamber

  • Ideaalne soojusjaotus
  • Operating temperature is reached in record time
  • Temperatuur on piiramatult reguleeritav
  • Easily accessible interior
  • Recirculated air conveyer oven
  • Temperatuur :320 °C

Toote eelised

  • High hourly productivity – essential in pizzerias during peak tundi
  • Perfect baking results, even without prior experience
  • Opening ja closing of uksega is no longer necessary
  • No monitoring of the baking process is necessary
  • Shovels or insert seade s are no longer necessary
  • Always gives crispy baking results
  • Product is transported directly to the area of use
  • Side access for baking checks

Ühendus

  • Gaasi ühendus: 1/2 inch
  • Võimsus: 7,5 + 0,44 kW
  • Elektri ühendus: 230 Volti / 1 L / 50 Hz

Mõõdud

  • Välised mõõdud L x S x K: 1030 x 1300 x 440 mm

Transport

  • Nozzle for liquid Gaasi ja natural gas

Juhised

  • Vastab CE standarditele
  • Toodetud kooskõlas hügieeni- ja ohutusjuhistega
  • Materjalid vastavad Euroopa toidukaupade standarditele

VALIKULISED TARVIKUD:

  • (Palun tellige lisavarustusena!)
  • Alusraam

Mõõdud

Laius 1030 mm
Sügavus 1300 mm
Kõrgus 440 mm

Sisemised mõõdud

Laius 400 mm
Sügavus 580 mm
Kõrgus 95 mm

Detailid

Kambrite arv 1
Pizzas tunnis 30 tükki á Ø 300 mm
Baking time Ø 3,5 Minutes
Maximum lead time 30 minutes
Minimum lead time 1 minute(s) ja 45 seconds

Küpsetamise meetod

Küpsetamise meetod air circulation
Temperatuur kuni 320 °C

Ühenduse koormus

Ühendus gas
Gaasi ühendus 1/2 inch
Võimsus 7,5 kW
kcal/h 6.500
Ühendus electric
Võimsus 0,44 kW
Pinge 230 volt
Faasid 1
Sagedus 50 Hz

Transport

Saadetise tüüp transport
Transporditingimus kokku pandud
Kaal 115 kg